Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Ηρακλειά

Η Ηρακλειά είναι ένα μικρό νησάκι των Μικρών Κυκλάδων. Βρίσκεται μεταξύ Ίου και Νάξου και αποτελεί έναν μικρό παράδεισο για ήρεμες και γαλήνιες διακοπές. Οι καταγάλανες παραλίες και ο παραδοσιακός τρόπος ζωής θα σας εντυπωσιάσουν. Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια και κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εδώ.

Λιμάνι Ηρακλειάς

λιμάνι Ηρακλειάς

Το λιμάνι της Ηρακλειάς είναι ο Άγιος Γεώργιος, ο οποίος αποτελεί και έναν από τους δυο κύριους οικισμούς του νησιού. Από τον άλλο οικισμό, την Παναγία, το λιμάνι απέχει περίπου 4 χιλιόμετρα. 

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Ηρακλειά

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν την Ηρακλειά είναι οι Blue Star Ferries και Small Cyclades Lines. Το ταξίδι από τον Πειραιά διαρκεί συνήθως από 6,5 ως 7,5 ώρες.

Δρομολόγια από και προς Ηρακλειά

Υπάρχουν δρομολόγια περίπου 3 φορές την εβδομάδα από το λιμάνι του Πειραιά για την Ηρακλειά. Το κόστος του Πειραιάς-Ηρακλειά είναι περίπου από 42€ ως 55€. Υπάρχει καθημερινή σύνδεση με άλλα νησιά, όπως Αμοργό, Δονούσα, Κουφονήσια, Νάξο, Πάρο, Σύρο, Σχοινούσα.

Συγκοινωνία

Η Ηρακλειά δεν διαθέτει συγκοινωνία, καθώς το νησί είναι πολύ μικρό και μπορείτε να πάτε σχεδόν παντού με τα πόδια. Μπορείτε να πάρετε όμως καΐκι για κάποια απομακρυσμένη παραλία.

Πως μπορείς να πας στην Ηρακλειά

Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια την εβδομάδα για να ταξιδέψεις στην Ηρακλεία με το πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά ή από κάποιο λιμάνι ενός κοντινού νησιού, όπως η Νάξος.

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείς την Ηρακλειά

Η Ηρακλειά είναι ιδανική για επίσκεψη όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς ακόμα και τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο το νησί δεν γεμίζει υπερβολικά και θα μπορείτε να απολαύσετε τις παραλίες Άγιος Γεώργιος, Λιβάδι, Βορινή, Σπηλιά, Αλιμιά.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δημοτική Κοινότητα Ηρακλειάς 22850 71545
  • ΚΕΠ Ηρακλειάς 22850 77004
  • Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Παναγίας 22850 71388
  • Πολυδύναμο Περιφερειακό Εξεταστήριο Αγίου Γεωργίου 22850 71177

Χάρτης Ηρακλειάς

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι