Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Ακτοπλοϊκά & Δρομολόγια πλοίων για Επτάνησα

Τα όμορφα Επτάνησα είναι ένα σύμπλεγμα του Ιονίου πελάγους κατά μήκος των δυτικών ακτών της Ελλάδας. Αποτελούνται από επτά μεγαλύτερα σε έκταση νησιά όπως η Ζάκυνθος, η Ιθάκη, η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, η Λευκάδα, οι Παξοί και τα κάπως απομονωμένα από τα υπόλοιπα Επτάνησα, Κύθηρα, που βρίσκονται στα νότια της Πελοποννήσου. Τα Αντικύθηρα, οι Αντίπαξοι, Η Ερεικούσα, το Μαθράκι, οι Οθωνοί, το Μεγανήσι και οι Στροφάδες είναι κάποια από τα μικρότερα νησιά του Ιονίου Πελάγους που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Ακτοπλοϊκά για Ιόνιο

Το Ιόνιο Πέλαγος εκτείνεται στη δυτική μεριά της Ελλάδας, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στο Ιόνιο πέλαγος βρίσκονται τα Επτάνησα. Επτά πανέμορφα νησιά πνιγμένα στο πράσινο και το τιρκουάζ. Η αρχιτεκτονική των πόλεων είναι βαθιά επηρεασμένη από την Ενετοκρατία, με αποτέλεσμα οι βόλτες εκεί να αποπνέουν βενετσιάνικη αίγλη και φινέτσα.

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το απλό επιβατικό ξεκινούν και από τα 5 ευρώ. Είτε θέλετε να ταξιδέψετε στα Κύθηρα, τους Παξούς, τη Ζάκυνθο ή τα υπόλοιπα νησιά, στη σελίδα μας θα βρείτε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισητήρια για Επτάνησα (Ιόνιο).

Δρομολόγια πλοίων Ιονίου

Υπάρχουν συχνές ακτοπλοϊκές συνδέσεις από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα προς τα νησιά του Ιονίου Πελάγους, από πολλές ακτοπλοϊκές εταιρίες. Ιδίως το καλοκαίρι, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ιονίου είναι αρκετά συχνά ώστε να εξυπηρετούνται ολοι οι ταξιδιώτες. Οι διαδρομές είναι αρκετά σύντομες και τα δρομολόγια πλοίων για Επτάνησα εκτελούνται από καράβια που κάνουν το ταξίδι πολύ ευχάριστο.

Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τη σελίδα μας για όλα τα δρομολόγια Ιονίου για φέτος. Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιλέξτε νησί: