Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Ακτοπλοϊκά και Δρομολόγια για Σποράδες

Οι Σποράδες αποτελούν ένα πανέμορφο συγκρότημα νησιών στο βορειοανατολικό τμήμα του Αιγαίου και αποτελούν συγχρόνως κομμάτι του Νομού Μαγνησίας.

Τα νησιά προσελκύουν κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό τουριστών από όλο τον κόσμο. Τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου Πελάγους, οι φανταστικές θαλάσσιες σπηλιές και ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος θα κάνουν τις διακοπές σας στις Σποράδες πραγματικά αξέχαστες.

Οι Σποράδες αποτελούνται από τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο και τη Σκύρο. Σε όλα τα παραπάνω νησιά επικρατεί πυκνή βλάστηση η οποία σε συνδυασμό με τον καταγάλανο ουρανό και τη θάλασσα δημιουργούν έναν επίγειο φυσικό παράδεισο.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σποράδες

Μπορείτε να βρείτε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σποράδες, καθώς η διάρκεια του ταξιδιού είναι σχετικά σύντομη. Όμως, καθώς τα νησιά αποτελούν δημοφιλή προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές, αν αργήσετε να κάνετε κράτηση είναι πιθανόν η διαθεσιμότητά τους να είναι μικρή. Αν λοιπόν θέλετε να ταξιδέψετε στην “ζωντανή” Σκιάθο ή στην “ήσυχη” Αλόννησο, καλό θα ήταν να κλείσετε ακτοπλοϊκά για Σποράδες όσο νωρίτερα γίνεται, για να έχετε εξασφαλισμένη τη μεταφορά σας.

Δρομολόγια για Σποράδες

Οι Σποράδες είναι ένα από τα νησιωτικά συμπλέγματα του Αιγαίου. Βρίσκονται στην δυτική πλευρά του Αιγαίου και για τα νησιά εκτελούνται συχνά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια του Βόλου, του Αγ. Κωνσταντίνου και της Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερα το καλοκαίρι τα δρομολόγια πλοίων προς Σποράδεσ πραγματοποιούνται πιο τακτικά, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι ταξιδιώτες. Δημοφιλείς ακτοπλοϊκές εταιρείες, όπως η Hellenic Seaways, εκτελούν κατά μέσο όρο 7 δρομολόγια για Σποράδες τη βδομάδα με πλοία που κάνουν το ταξίδι σας ευχάριστο και άνετο.

Επιλέξτε νησί: