Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Σκιάθος

Η Σκιάθος είναι ένα από τα νησιά των Σποράδων και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλή καλοκαιρινούς προορισμούς. Η Σκιάθος συνδυάζει την φυσική ομορφιά με τις γαλαζοπράσινες παραλίες με την έντονη νυχτερινή ζωή και όχι μόνο. Τα ξέφρενα πάρτι στο νησί αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και εξασφαλίστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εύκολα και γρήγορα.

Λιμάνι Σκιάθου

Το λιμάνι της Σκιάθου βρίσκεται στην πρωτεύουσα του νησιού. Είναι ένα σύγχρονο λιμάνι, με όλες τις απαραίτητες τουριστικές εγκαταστάσεις. Το φρέσκο ψαράκι θα σας μυρίσει με την πρώτη άφιξή σας στο νησί.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Σκιάθο

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν την Σκιάθο με τον Βόλο, την Αλόννησο, την Σκόπελο, το Μαντούδι(Εύβοια) και την Θεσσαλονίκη είναι οι Seajets, Blue Star Ferries, Αnes Ferries, και Aegean Flying Dolphins. Η διάρκεια του ταξιδιού Βόλος-Σκιάθος διαρκεί περίπου 1,5-2,5 ώρες, με επόμενες στάσεις την Σκόπελο και την Αλόννησο. Η απόσταση από το Μαντούδι είναι περίπου 1,5 ώρα και από την Θεσσαλονική 3 ώρες.

Δρομολόγια από και προς Σκιάθο

Τα δρομολόγια από τον Βόλο προς την Σκιάθο είναι καθημερινά όλο τον χρόνο και το εισιτήριο του ταξιδιού ξεκινά από 25€. Η σύνδεση με την Σκόπελο και την Αλόννησο είναι καθημερινή, μέσω του δρομολογίου από Βόλο και μέσω του δρομολογίου από Μαντούδι μόνο το καλοκαίρι. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 25€ από Μαντούδι, 12€ από Σκιάθο, 14€ από Αλόννησο.

Η σύνδεση με την Θεσσαλονίκη είναι 3 φορές την εβδομάδα μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο και το εισιτήριο ξεκινά από 37€

Συγκοινωνία στη Σκιάθο

Το νησί διαθέτει λεωφορεία για τις βασικές μετακινήσεις. Σας προτείνουμε όμως να νοικιάσετε όχημα στο νησί ή ακόμα καλύτερα να μεταφέρετε το δικό σας.

Πως να πας στην Σκιάθο

Μπορείτε να φτάσετε στην Σκιάθο με το πλοίο από τον Βόλο. Μπορείτε να πάτε οδικώς στον Βόλο και να μεταφέρετε το όχημα σας στο νησί. Διαφορετικά θα πρέπει να φτάσετε με λεωφορείο ΚΤΕΛ στον Βόλο.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει σύνδεση με την Εύβοια από το Μαντούδι και με την Θεσσαλονίκη. Επίσης, το νησί διαθέτει δικό του αεροδρόμιο, το οποίο απέχει μόλις 4 χλμ από την πόλη.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς την Σκιάθο

Το καλοκαίρι στην Σκιάθο είναι η ιδανική περίοδος για να απολαύσετε τις μαγευτικές παραλίες της και να ζήσετε τα φημισμένα πάρτι στα beach bar. Επισκεφθείτε τις παραλίες Μπανάνα, Κουκουναριές, Λαλάρια, Μεγάλη Άμμος και απολαύστε τα θαλάσσια σπορ που είναι φημισμένα στο νησί.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Λιμεναρχείο Σκιάθου 24270 22017
  • Αστυνομία Σκιάθου 24270 21111
  • Κέντρο Υγείας Σκιάθου 24270 22222
  • Τουριστική Αστυνομία Σκιάθου 24270 23172
  • Αεροδρόμιο 24270 22049

Χάρτης Σκιάθου