Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Ακτοπλοϊκά & Δρομολόγια πλοίων Βορείου Αιγαίου

Ένα είναι σίγουρο: αν και πιο μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, εδώ θα φτάσετε εύκολα με πλοίο, αλλά θα φύγετε δύσκολα. Γιατί, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, το καθένα με τη δική του έντονη προσωπικότητα, αποτελούν προορισμούς μοναδικού φυσικού κάλλους, αλλά και πολιτισμού. «Αχαρτογράφητα» σε μεγάλο βαθμό, λιγότερο δημοφιλή τουριστικά, προσφέρονται για μοναδικές εξερευνήσεις και αξέχαστες εμπειρίες. Στο συναρπαστικό σας ταξίδι σε αυτή την πλευρά του Αιγαίου, σας δίνεται η ευκαιρία να τα ανακαλύψετε ένα προς ένα: Λέσβο (Μυτιλήνη), Χίο, Σαμοθράκη, Θάσο, Λήμνο, Ικαρία, Σάμο, αλλά και Άγιο Ευστράτιο, Φούρνους, Ψαρά, Οινούσσες.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για νησιά Βορείου Αιγαίου

Από τα πιο δημοφιλή δρομολόγια πλοίων Βορείου Αιγαίου είναι αυτά προς Ικαρία, Λέσβο, Χίο, Λήμνο και Σαμοθράκη. Επειδή αρκετά δρομολόγια εξυπηρετούν περισσότερα από ένα νησιά είναι καλή ιδέα να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια νωρίς, ώστε να έχετε εξασφαλισμένο το ταξίδι σας. 

Όσον αφορά το κόστος του ταξιδιού, οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων εξαρτώνται από το λιμάνι αναχώρησης και την απόσταση του νησιού που επιλέξατε να επισκεφθείτε. Φυσικά, αν αποφασίσετε να κάνετε μεταφορά του αυτοκινήτου σας με πλοίο, τότε οι τιμές αυξάνονται. Κάτι που σας προτείνουμε αν επιλέξετε κάποιο μεγάλο νησί και έχετε αρκετές μέρες στη διάθεση σας.

Δρομολόγια Βορείου Αιγαίου

Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου συνδέονται με συχνά ακτοπλοϊκά δρομολόγια με την Αττική, το λιμάνι του Πειραιά, καθώς και με λιμάνια της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Καβάλα ή το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και τον χειμώνα.

Οι χρόνοι ταξιδιού είναι σχετικά μεγάλοι, λόγω της απόστασης των περισσότερων νησιών του Βορείου Αιγαίου από την ηπειρωτική Ελλάδα. Παρόλα αυτά, τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια Βορείου Αιγαίου είναι πολύ άνετα, κάνοντας το ταξίδι σας ευχάριστο, παρά τη μεγάλη διάρκειά του.

Αρκετά από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου συνδέονται και μεταξύ τους με πλοίο, κάνοντας πιο εύκολη την εξερεύνησή τους σε ομάδες μέσω island hopping!

Επιλέξτε νησί: