Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Λήμνος

Η Λήμνος είναι ένα νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου και βρίσκεται πάνω από την Λέσβο. Η Λήμνος είναι ηφαιστειογενές νησί, με ιδιαίτερη ομορφιά, με αλμυρή λιμνοθάλασσα και αμμόλοφους. Το “νησί του Ηφαίστου”, είναι ιδανικό για ξεκούραστες διακοπές, γεμάτες όμορφες και συναρπαστικές εικόνες. Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Λιμάνι Λήμνου

Λιμάνι Μύρινα

Η Λήμνος διαθέτει ένα κεντρικό λιμάνι στην πρωτεύουσα του νησιού την Μύρινα. Εκεί προσεγγίζουν όλα τα επιβατικά πλοία που φτάνουν στο νησί. Εκεί θα βρείτε και το κάστρο της Μύρινας.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Λήμνο

Η Λήμνος συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, σε ένα ταξίδι άγονης γραμμής που διαρκεί 21-22,5 ώρες, ανάλογα με τους ενδιάμεσους σταθμούς. Η σύνδεση της Λήμνου με το λιμάνι της Καβάλας εξυπηρετείται επίσης με την Blue Star Ferries αλλά και με την Seajets. Το ταξίδι από την Καβάλα διαρκεί 3-4 ώρες.

Δρομολόγια από και προς Λήμνο

Η Λήμνος συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά 2 φορές την εβδομάδα, με δρομολόγιο άγονης γραμμής που περνάει από τα νησιά Σύρος, Μύκονος, Ικαρία, Σάμος, Χίος και Λέσβος. Η τιμή του εισιτηρίου ξεκινάει από 70€.

Η σύνδεση της Λήμνου με την Καβάλα είναι περίπου 4-5 φορές την εβδομάδα και το εισιτήριο ξεκινάει από 16,5€.

Συγκοινωνία

Η Λήμνος διαθέτει αρκετά δρομολόγια λεωφορείων για τις περισσότερες περιοχές και παραλίες. Το ΚΤΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι. Πολλές παραλίες προσεγγίζονται μόνο με καραβάκια. Για πιο άνετες και εύκολες μετακινήσεις σας συνιστούμε να νοικιάσετε όχημα στο νησί ή να μεταφέρετε το δικό σας με το πλοίο.

Πως μπορείς να πας στη Λήμνο

Στη Λήμνο μπορείτε να ταξιδέψετε από το λιμάνι του Πειραιά, με το δρομολόγιο άγονης γραμμής που έχει αρκετούς σταθμούς ενδιάμεσα. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε από το λιμάνι της Καβάλας ή αεροπορικώς από τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς την Λήμνο

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να επισκεφθείτε την Λήμνο, καθώς ο καιρός θα σας επιτρέψει να απολαύσετε την Αλυκή Λίμνη, τις Αμμοθίνες και τις υπόλοιπες πανέμορφες παραλίες της.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Αστυνομία Λήμνου 22540 22200
  • Νοσοκομείο Λήμνου 22543 50400
  • ΚΕΠ Λήμνου 22540 26020
  • Λιμεναρχείο (Μύρινα) 22540 22225
  • Λιμεναρχείο (Μούδρου) 22540 71240
  • Λεωφορεία 22540 22464
  • Ταξί 22540 23820

Χάρτης Λήμνου

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι