Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Ακτοπλοϊκά και Δρομολόγια για Κυκλάδες

Οι Κυκλάδες, το μαγευτικό νησιωτικό σύμπλεγμα στο Αιγαίο Πέλαγος που πήρε το όνομα του από τις ομώνυμες Νύμφες τις οποίες μεταμόρφωσε σε βράχους ο Ποσειδώνας, κατά τη μυθολογία.

Πρόκειται για συνολικά 33 νησιά και βραχονησίδες από τα οποία κατοικημένα τα 24 νησιά Αμοργός, Ανάφη, Άνδρος,Αντίπαρος, Δονούσα, Ηρακλειά, Θηρασιά, Ίος, Κέα, Κίμωλος, Κουφονήσι, Κύθνος, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη, Σέριφος, Σίκινος, Σίφνος, Σύρος, Σχοινούσα, Τήνος και Φολέγανδρος.

Δρομολόγια πλοίων Κυκλάδων

Υπάρχουν πολλά πλοία που συνδέουν την Αττική με τα νησιά των Κυκλάδων, τόσο κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, όσο και το Χειμώνα. Συγκεκριμένα, πολλές ακτοπλοϊκές εταιρίες εκτελούν δρομολόγια από τα λιμάνια της Ραφήνας, του Λαυρίου και του Πειραιά προς τα νησιά των Κυκλάδων. Οι χρόνοι του ταξιδιού και οι τιμές των εισιτηρίων εξαρτώνται κατά βάση από την απόσταση του νησιού από το λιμάνι αναχώρησης.

Το island-hopping είναι μία ιδανική ιδέα για τις διακοπές στις Κυκλάδες. Υπάρχουν πλοία που εκτελούν δρομολόγια από νησί σε νησί καθημερινά και άλλα που πηγαινοέρχονται από ένα μακρινό νησί των Κυκλάδων σε κάποιο λιμάνι της Αττικής, κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις στα λιμάνια των Κυκλάδων στη διαδρομή.

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τα ταξίδια από νησί σε νησί συνήθως είναι πολύ φθηνές, μιας και οι αποστάσεις των περισσότερων νησιών δεν είναι παραπάνω από 60 ναυτικά μίλια.

Ελέγξτε τη σελίδα μας καθημερινά για όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια Κυκλάδων 2022. Συχνά, οι εταιρείες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προσθέτουν επιπλέον δρομολόγια πλοίων για Κυκλάδες, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ταξιδιώτες.

Ακτοπλοϊκά για Κυκλάδες

Θέλετε να ταξιδέψετε στην Σαντορίνη, την Πάρο, τη Νάξο, τη Μύκονο ή κάποιο άλλο από τα πανέμορφα Κυκλαδονήσια; Ανακαλύψτε τον αγαπημένο σας προορισμό με φθηνά εισητήρια πλοίων για Κυκλάδες στο simferry.gr.

Μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να πετύχετε την καλύτερη τιμή!

Επιλέξτε Κυκλοδονήσι: