Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Κύθνος

Η Κύθνος είναι ένα από τα κοντινότερα νησιά των Κυκλάδων από την Αθήνα. Αποτελεί ένα γραφικό νησί, με παραδεισένιες παραλίες με καταγάλανα νερά. Αν θέλετε να κάνετε χαλαρωτικές διακοπές και να ζήσετε έναν παραδοσιακό τρόπο ζωής , τότε η Κύθνος είναι η ιδανικότερη επιλογή. Δείτε τα δρομολόγια και κλείστε τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εδώ.

Λιμάνι Κύθνου

Η Κύθνος διαθέτει ένα φυσικό λιμάνι, τον Μέριχα. Ο Μέριχας απέχει 8 χιλιόμετρα από την Χώρα (Μεσαριά) του νησιού και αποτελεί έναν τουριστικό οικισμό, με καταλύματα, εστιατόρια και μαγαζιά. 

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Κύθνο

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν την σύνδεση με την Κύθνο από το Λαύριο (1,5-2 ώρες) και τον Πειραιά (3 ώρες) είναι οι Blue Star Ferries, Karystia Lines, Triton Ferries και Goutos Lines

Δρομολόγια από και προς Κύθνο

Τα δρομολόγια Λαύριο-Κύθνος είναι καθημερινά και το εισιτήριο κοστίζει περίπου 20€. Τα δρομολόγια από τον Πειραιά για την Κύθνο είναι περίπου 3 φορές την εβδομάδα. Επίσης, υπάρχουν δρομολόγια που συνδέουν την Κύθνο με άλλα νησιά όπως Άνδρο, Ίο, Κίμωλο, Κέα, Μήλο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Σέριφο, Σίκινο, Σίφνο, Σύρο, Τήνο, Φολέγανδρο. 

Συγκοινωνία

Η Κύθνος διαθέτει λεωφορεία με συχνά δρομολόγια για τις διαδρομές Μέριχας – Χώρα Κύθνου – Λουτρά και Μέριχας – Δρυοπίδα – Παναγιά Κανάλα. Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα ταξί για τις μεταφορές από και προς τα καταλύματα. Μπορείτε ωστόσο να νοικιάσετε όχημα ή ποδήλατο στο νησί ή να μεταφέρετε το δικό σας.

Πως μπορείς να πας στην Κύθνο

Για να ταξιδέψετε στην Κύθνο υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι του Λαυρίου και κάποια δρομολόγια την εβδομάδα από τον Πειραιά. Όποιο δρομολόγιο και να επιλέξετε το ταξίδι δεν ξεπερνά τις 3 ώρες. Επίσης, μπορείτε να μεταφερθείτε στην Κύθνο από κάποιο άλλο νησί των Κυκλάδων.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείς την Κύθνο

Η Κύθνος είναι ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και για να απολαύσετε τις υπέροχες παραλίες της, όπως Κολώνα, Νάουσα, Λεύκες. Ωστόσο, η κοντινή απόσταση από την Αθήνα την καθιστά υπέροχη επιλογή για ένα σαββατοκύριακο ή τις διακοπές του Πάσχα.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δήμος Κύθνου 2281031277
  • ΚΕΠ Κύθνου 2281031640
  • Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δρυοπίδας 2281032234
  • Περιφερειακό Ιατρείο Χώρας 2281031202
  • Λιμενικός Σταθμός 2281032290
  • Αστυνομικός Σταθμός 2281031201
  • Γραφείο ΠΛηροφοριών 2281032250
  • ΚΤΕΛ 2281032250
  • Ταξί 6944276656

Χάρτης Κύθνου

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι