Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Ακτοπλοϊκά και Δρομολόγια για Δωδεκάνησα

Η ονομασία «Δωδεκάνησος» ή «Δωδεκάνησα» αναφέρεται σήμερα σε ένα νησιωτικό σύμπλεγμα που βρίσκεται στο ανατολικό Αιγαίο και περιλαμβάνει 15 κύρια νησιά: Αγαθονήσι, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσο, Καστελλόριζο, Κω, Λειψούς, Λέρο, Νίσυρο, Πάτμο, Ρόδο, Σύμη, Τήλο και Χάλκη, καθώς και 93 νησίδες.

Τα Δωδεκάνησα – αφού το λέει και το όνομά τους – είναι δώδεκα. Σωστά; Λάθος. Ούτε δώδεκα είναι ούτε αυτά που ξέρουμε σήμερα ως Δωδεκάνησα ήταν κάποτε τα Δωδεκάνησα…

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Δωδεκάνησα

Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για τα Δωδεκάνησα, ανάλογα και το νησί, όλο το χρόνο. Ειδικά το καλοκαίρι όμως είναι σημαντικό να κλείσετε τα ακτοπλοϊκα σας όσο νωρίτερα γίνεται, καθώς πολλά από τα δρομολόγια των Δωδεκανήσων είναι πολύ δημοφιλή.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο, πρέπει να έχετε στο νου σας να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια όσο νωρίτερα γίνεται, καθώς οι θέσεις των οχημάτων μπορεί να είναι περιορισμένες.

Όσον αναφορά το κόστος, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα Δωδεκάνησα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά αλλά η διάρκεια του ταξιδιού προς τα περισσότερα νησιά είναι αρκετά μεγάλη.

Ειδικά για τα πιο απομακρυσμένα νησιά είναι καλή επιλογή να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια με καμπίνα, ώστε να φτάσετε ξεκούραστοι στο αγαπημένο σας νησί!

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις φετινές προσφορές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ώστε να πετύχετε την καλύτερη τιμή ναύλου.

Δρομολόγια πλοίων για Δωδεκάνησα

Τα νησιά των Δωδεκανήσων συνδέονται με συχνά δρομολόγια πλοίων από την Αθήνα και συγκεκριμένα το λιμάνι του Πειραιά. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συχνότητα των δρομολογίων ειδικά το καλοκαίρι, καθώς οι ακτοπλοϊκές εταιρείες φροντίζουν να έχουν αρκετές ακτοπλοϊκές συνδέσεις από Πειραιά, με μεγάλα πλοία για Δωδεκάνησα που κάνουν τη διαδρομή πιο ξεκούραστη και ευχάριστη.

Βρείτε στο simferry.gr ακτοπλοϊκά και πληροφορίες για τα Δωδεκάνησα. Κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα μαγευτικά Δωδεκάνησα, όπως η Ρόδος, η Κως, η Αστυπάλαια και η Πάτμος.

Επιλέξτε νησί: