Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Λειψοί

Οι Λειψοί είναι ένα μικρό νησάκι των Δωδεκανήσων, και βρίσκεται ανατολικά της Πάτμου. Μαγευτικές παραλίες με καταγάλανα νερά, φιλόξενοι άνθρωπο, γραφικοί οικισμοί και νόστιμα πιάτα είναι οι ομορφιές που θα απολαύσετε αν επισκεφθείτε το νησί. Είναι ο ιδανικός προορισμός για χαλαρωτικές και ήρεμες διακοπές. Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Λιμάνι Λειψών

Το λιμάνι των Λειψών βρίσκεται στη Χώρα του νησιού, η οποία απλώνεται γύρω του. Είναι το μοναδικό λιμάνι του νησιού και φιλοξενεί και τα επιβατικά πλοία που φτάνουν στο νησί αλλά και τις ψαρόβαρκες. 

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Λειψούς

Η σύνδεση των Λειψών με το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιείται με την εταιρεία Blue Star Ferries, με το ταξίδι να διαρκεί περίπου 8,5 ώρες, ανάλογα το δρομολόγιο και τους ενδιάμεσους σταθμούς. Η σύνδεση των Λειψών με την Πάτμο διαρκεί 30-50 λεπτά και εξυπηρετείται και με τις εταιρείες Dodekanisos Seaways, SAOS Ferries.

Δρομολόγια από και προς Λειψούς

Οι Λειψοί συνδέεται 2 φορές την εβδομάδα με το λιμάνι του Πειραιά και η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 47€. Επίσης, η σύνδεση με την Πάτμο και την Λέρο και με τα υπόλοιπα νησιά των Δωδεκανήσων είναι αρκετά συχνή με πολύ φθηνό εισιτήριο.

Συγκοινωνία

Οι Λειψοί είναι ένα εξαιρετικά μικρό νησί και οι περισσότερες μετακινήσεις πραγματοποιούνται με τα πόδια. Υπάρχουν λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των πιο μακρινών προορισμών. Αν θέλετε να είστε πιο άνετοι με τις μετακινήσεις μπορείτε να νοικιάσετε μηχανάκι στο νησί ή να μεταφέρετε το δικό σας με το πλοίο. Επίσης, υπάρχει η εναλλακτικά της ενοικίασης ποδηλάτου.

Πως μπορείς να πας στους Λειψούς

Στους Λειψούς μπορείτε να πάτε με το πλοίο από τον Πειραιά που εκτελεί συνήθως 2 εβδομαδιαία δρομολόγια. Επίσης, μπορείτε να πάτε από τα κοντινά νησιά Πάτμο και Λέρο. Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι της Λέρου.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς τους Λειψούς

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να επισκεφθείτε τους Λειψούς, καθώς δεν βουλιάζει από τουρίστες ούτε τους μήνες αιχμής. Ο καιρός θα είναι ευνοϊκός για να απολαύσετε τις παραλίες του νησιού, Κάμπος, Πλατύς Γυαλός, Κατσαδιά, Χριστός, Κοίμηση, Λιεντού.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δημαρχείο Λειψών 22470 41 209
  • Ταχυδρομείο Λειψών 22470 41249
  • Φαρμακείο Λειψών 22470 28981
  • Ιατρείο Λειψών 22470 41204
  • Οδοντιατρείο Λειψών 22470 41115
  • Αστυνομία Λειψών 22470 41222
  • Λιμεναρχείο Λειψών 22470 41133

Χάρτης Λειψών

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι