Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Τήλος

Η Τήλος είναι ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων, με άγρια, φυσική ομορφιά. Έχει παραδοσιακούς οικισμούς και υπέροχες παραλίες. Η Τήλος είναι ιδανικό νησί για χαλαρωτικές και ήσυχες διακοπές και κατάλληλη για να γεμίσετε ενέργεια. Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Λιμάνι Τήλου

λιμάνι Τήλου

Το λιμάνι της Τήλου, βρίσκεται στα Λιβάδια, που είναι ένας από τους κύριους οικισμούς του νησιού. Εκεί θα βρείτε καταλύματα, ταβέρνες και μικρά καφέ. Τα Λιβάδια απέχουν από το Μικρό Χωριό, την Χώρα δηλαδή της Τήλου, 7 χιλιόμετρα.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Τήλο

Η σύνδεση του Πειραιά με το λιμάνι της Τήλου πραγματοποιείται με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries και το ταξίδι διαρκεί 14,5-15 ώρες. Με την εταιρεία Dodekanisos Seaways γίνεται η σύνδεση της Τήλου με την Ρόδο (2 ώρες).

Δρομολόγια από και προς Τήλο

Η Τήλος συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά 2 φορές την εβδομάδα, και η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 63,5€. Η Τήλος συνδέεται με άλλα νησιά  των Δωδεκανήσων (Λειψοί, Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο) με το δρομολόγιο της γραμμής και τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα με την Ρόδο.

Συγκοινωνία

Η Τήλος είναι μικρό νησί και μπορείτε να μετακινηθείτε ακόμα και με τα πόδια. Υπάρχουν μερικά δρομολόγια λεωφορείων για τις βασικές μετακινήσεις. Θα σας συνιστούσαμε να νοικιάσετε όχημα στο νησί ή να μεταφέρετε το δικό σας.

Πως μπορείς να πας στην Τήλο

Στην Τήλο μπορείτε να ταξιδέψετε 2 φορές την εβδομάδα με το πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά, ή από κάποιο άλλο νησί των Δωδεκανήσων. Επίσης μπορείτε να πάτε αεροπορικώς στην Ρόδο ή την Κω και από κει να πάτε με πλοίο στην Τήλο.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς την Τήλο

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών η Τήλος είναι μαγευτική και τότε θα μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές της παραλίες, Λιβάδια, Άγιος Αντώνιος, Έριστος, Πλάκα, Λέθρα, Βλυχάδα. 

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • ΚΕΠ Τήλου 2246070893
  • Αγροτικό ιατρείο Μ. Χωριού 2246044210
  • Αγροτικό ιατρείο Λιβαδιών 2246044219
  • Αστυνομία Τήλου 2246044222
  • Λιμεναρχείο Τήλου 2246044350

Χάρτης Τήλου