Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Κως

Η Κως είναι το 3ο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και έχει πλούσιο ιστορικό και τουριστικό ενδιαφέρον. Διαθέτει μεγάλη ακτογραμμή με υπέροχες παραλίες και πολλούς αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους.

Εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς. Αν θέλετε οι διακοπές σας να εμπεριέχουν μαγευτικές βουτιές, πολιτιστικές εκδρομές και έντονη διασκέδαση, η Κως είναι η ιδανική επιλογή. Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια εδώ.

Λιμάνι Κω

Το κύριο λιμάνι της Κω βρίσκεται στην πρωτεύουσα του νησιού και υποδέχεται όλα τα επιβατικά πλοία. Τα λιμάνια Καρδάμαινα και Μαστιχάρι εξυπηρετούν την σύνδεση με άλλα νησιά των Δωδεκανήσων. 

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Κω

Η σύνδεση της Κω με το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιείται με την εταιρεία Blue Star Ferries, με το ταξίδι να διαρκεί περίπου 11,5 με 15 ώρες, ανάλογα το δρομολόγιο και τους ενδιάμεσους σταθμούς. Η σύνδεση της Κω με την Ρόδο διαρκεί 2,5-3,5 ώρες και εξυπηρετείται και με τις εταιρείες Dodekanisos Seaways, SAOS Ferries.

Δρομολόγια από και προς Κω

Η Κως συνδέεται καθημερινά με το λιμάνι του Πειραιά και η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 62€. Επίσης, η σύνδεση με την Ρόδο και την Κάλυμνο είναι καθημερινή, και αρκετά συχνή με τα υπόλοιπα νησιά των Δωδεκανήσων.

Συγκοινωνία

Η Κως προσφέρει συχνά δρομολόγια λεωφορείων για τις μετακινήσεις προς τους κύριους προορισμούς του νησιού, παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους κτλ. Επίσης στην Κω θα δείτε ότι οι κάτοικοι χρησιμοποιούν συχνά ποδήλατα και το νησί διαθέτει ποδηλατοδρόμους. Μπορείτε να νοικιάσετε κι εσείς για τις βόλτες σας στην πόλη. Εννοείται για άνετες μετακινήσεις, μπορείτε να νοικιάσετε όχημα στο νησί ή να μεταφέρετε το δικό σας με το πλοίο.

Πως μπορείς να πας στην Κω

Μπορείτε να ταξιδέψετε στην Κω από το λιμάνι του Πειραιά καθημερινά. Επίσης μπορείτε να πάτε στην Κω από την Ρόδο ή την Κάλυμνο ή κάποιο άλλο λιμάνι των Δωδεκανήσων. Το νησί διαθέτει και δικό του αεροδρόμιο.

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς την Κω

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να επισκεφθείτε την Κω καθώς τότε θα μπορέσετε να απολαύσετε τους όμορφους οικισμούς της και τις μοναδικές της παραλίες (Θερμά, Ψαλίδι, Τιγκάκι, Λάμπη, Μαρμάρι, Μαστιχάρι, Καρδάμαινα, Κέφαλος, Paradise, Άγιος Θεολόγος, Λιμνιώνας). Αν ο καιρός το επιτρέπει μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε στο νησί στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του φθινοπώρου.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δήμος Κω 2242028724
  • Γενικό Νοσοκομείο Κω 2242360200, 2242028050
  • Αστυνομία 22420 22100
  • Λιμεναρχείο Κω 2242026594
  • Γραφείο Τουρισμού Κω 2242020107
  • Ιατρικό Κέντρο Κω 2242023423
  • ΚΤΕΛ 2242022292

Χάρτης Κω