Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Νίσυρος

Η Νίσυρος είναι ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων, που βρίσκεται ανάμεσα στην Κω και στην Τήλο. Πρόκειται για ένα ηφαιστειογενές νησί, το νεότερο της Ελλάδας, και το σεληνιακό τοπίο είναι μαγευτικό. Στο κέντρο του νησιού βρίσκεται ο κεντρικός κρατήρας, ο Στέφανος, και η επίσκεψη εκεί είναι χωρίς αμφιβολία μοναδική εμπειρία.

Η Νίσυρος είναι πετρώδης και οι παραλίες της είναι με μαύρα βότσαλα ή μαύρη και κόκκινη αμμουδιά, λόγω του ηφαιστείου. Έχει γραφικά χωριά, εκλεκτή κουζίνα και μοναδικά πανηγύρια. Επιλέξτε το κατάλληλο δρομολόγιο με το πλοίο και εξασφαλίστε τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να επισκεφθείτε τη Νίσυρο.

Λιμάνι Νισύρου

Το μοναδικό λιμάνι της Νισύρου βρίσκεται στο κύριο χωριό του νησιού, στο Μανδράκι, που είναι και η πρωτεύουσα. Είναι ένα μαγευτικός παραθαλάσσιος οικισμός με γραφικά κτίσματα και τουριστικές εγκαταστάσεις.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Νίσυρο

Η Νίσυρος συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά ακτοπλοϊκά με την εταιρεία Blue Star Ferries, με ένα ταξίδι που διαρκεί περίπου 13-14 ώρες, ανάλογα το δρομολόγιο και τους ενδιάμεσους σταθμούς. Επίσης με τις τοπικές δωδεκανησιακές εταιρείες Kateros NE, SAOS Anes η Νίσυρος συνδέεται με την Κω και με άλλα νησιά των Δωδεκανήσων. 

Δρομολόγια από και προς Νίσυρο

Η Νίσυρος συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά 2 φορές την εβδομάδα. Η τιμή του εισιτηρίου ξεκινάει από 63€. Το ίδιο δρομολόγιο περνάει και από άλλα νησιά, όπως Κω, Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Τήνο, Λειψούς. Υπάρχει συχνή σύνδεση με τα τοπικά πλοία με τα άλλα νησιά των Δωδεκανήσων.

Συγκοινωνία

Η Νίσυρος διαθέτει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία για την διαδρομή Μανδράκι – Λουτρά – Πάλοι – Εμπορειός – Νικιά. Για να επισκεφθείτε αρκετές παραλίες μπορείτε να μετακινηθείτε με καΐκι. Το νησί είναι μικρό και μπορείτε εύκολα να φτάσετε σε αρκετούς προορισμούς με τα πόδια, αλλά να είστε πιο άνετοι μπορείτε να νοικιάσετε μηχανάκι ή να μεταφέρετε το δικό σας όχημα με το πλοίο.

Πως μπορείς να πας στη Νίσυρο

Στη Νίσυρο μπορείτε να φτάσετε είτε από το λιμάνι του Πειραιά, είτε από το λιμάνι κάποιου κοντινού νησιού, όπως Κως, Κάλυμνο. Επίσης, μπορείτε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο στην Κω και από κει να πάρετε πλοίο για Νίσυρο (περίπου 1,5 ώρα).

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς τη Νίσυρο

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να ταξιδέψετε τη Νίσυρο. Τότε θα μπορέσετε να εξερευνήσετε τις μαγευτικές της παραλίες, να επισκεφθείτε το ηφαίστειο και να χορέψετε σε κάποιο πανηγύρι του νησιού.  

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Αστυνομικός Σταθμός Νισύρου 22420 31201
  • Λιμεναρχείο Νισύρου 22420 31222 
  • Περιφερειακό Ιατρείο Νισύρου 22420 31217
  • Δήμος Νισύρου 22423 60501
  • Ταχυδρομείο 22420 31249
  • Τελωνείο 22420 31205

Χάρτης Νισύρου