Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Κουφονήσια

Τα Κουφονήσια αποτελούνται από 2 νησίδες, το Άνω Κουφονήσι και το Κάτω Κουφονήσι. Είναι ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά των Κυκλάδων και είναι ιδανικός προορισμός για βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά και χαλαρωτικές διακοπές. Αναζητήστε τα διαθέσιμα δρομολόγια για Κουφονήσια και κλείστε τα πιο οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Λιμάνι Κουφονησίων

Λιμάνι Κουφονήσια

Το λιμάνι βρίσκεται στο Άνω Κουφονήσι. Εκεί αράζουν τα σκάφη αναψυχής και πίσω του απλώνεται η κυκλαδίτικη Χώρα, το Χωριό όπως την ονομάζουν.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Κουφονήσια

Οι εταιρείες που εξυπηρετούν τα Κουφονήσια είναι οι Blue Star Ferries, Seajets και Small Cyclades Lines. Το ταξίδι από τον Πειραιά διαρκεί 7,5-8,5 ώρες, ανάλογα με τον τύπο του πλοίου και το δρομολόγιο. Τα Κουφονήσια συνδέονται καθημερινά με άλλα νησιά, όπως Αμοργό, Δονούσα, Ηρακλειά, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Σίφνο, Σύρο, Σχοινούσα, Φολέγανδρο.

Δρομολόγια από και προς Κουφονήσια

Το δρομολόγιο Πειραιάς-Κουφονήσια εκτελείται καθημερινά και το κόστος ενός απλού εισιτηρίου κυμαίνεται από 50€. Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια που συνδέουν τα Κουφονήσια με τα υπόλοιπα νησιά.

Συγκοινωνία

Τα Κουφονήσια είναι πολύ μικρά και μπορείς να πας παντού με τα πόδια. Δεν υπάρχει οδικό δίκτυο και το νησί δεν διαθέτει οχήματα. Αν δεν σας αρέσει το περπάτημα μπορείτε εναλλακτικά να νοικιάσετε ποδήλατο. Υπάρχει ένα καραβάκι καθημερινά που πηγαίνει στο Κάτω Κουφονήσι.

Πως μπορείς να φτάσεις στα Κουφονήσια

Υπάρχουν καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια για τα Κουφονήσια, τόσο από τον Πειραιά όσο από άλλα νησιά. 

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείς τα Κουφονήσια

Τα Κουφονήσια είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ακόμα και τον Ιούλιο, Αύγουστο το νησί δεν γεμίζει υπερβολικά.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δημοτική Κοινότητα Κουφονησίων 22850 71379
  • ΚΕΠ Κουφονησίων 22850 29243
  • Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο 22850 71370

Χάρτης Κουφονησίων

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι