Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Μήλος

Η Μήλος είναι ένα νησί των Κυκλάδων με εξωτική ομορφιά. Έχει ηφαιστειογενή προέλευση με σεληνιακά τοπία τα οποία πραγματικά μαγεύουν το ανθρώπινο μάτι. Εκεί ανακαλύφθηκε και το άγαλμα της Αφροδίτης. Διαθέτει υπέροχες παραλίες της με γαλαζοπράσινα νερά και μικρά, παραδοσιακά χωριά. Αν επιθυμείτε χαλαρωτικές διακοπές σε αυτό το εξωτικό νησί, αναζητήστε τα διαθέσιμα δρομολόγια και κλείστε τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Λιμάνι Μήλου

Λιμάνι Μήλος

Το λιμάνι του νησιού είναι ο Αδάμαντας, ο οποίος βρίσκεται 4 χιλιόμετρα μακριά από την Πλάκα, την πρωτεύουσα και Χώρα του νησιού. Ο Αδάμαντας  αποτελεί έναν τουριστικό οικισμό με λευκά σπίτια, εκκλησίες και μουσεία.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Μήλο

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν την σύνδεση με την Μήλο είναι οι Seajets, Zante Ferries και Aegeon Pelagos. Το ταξίδι Πειραιάς-Μήλος διαρκεί περίπου 3,5 ώρες με το ταχύπλοο και 7 ώρες με το συμβατικό πλοίο. Επίσης η Blue Star Ferries εκτελεί δρομολόγιο 15 ωρών από το Λαύριο για την Μήλο.

Δρομολόγια από και προς Μήλο

Τα δρομολόγια από τον Πειραιά για τη Μήλο είναι καθημερινά, φτάνοντας κατά τους μήνες αιχμής τα 5 δρομολόγια την ημέρα. Η τιμή του δρομολογίου κυμαίνεται από 35€ ως 75€, ανάλογα με τον τύπο του πλοίου, ταχύπλοο ή αργό. Το δρομολόγιο από το Λαύριο είναι 1-2 φορές την εβδομάδα, με το κόστος του εισιτηρίου στα 20€. Η Μήλος έχει σύνδεση και με άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως Κίμωλο, Σαντορίνη, Φολέγανδρο, Σέριφο, Σίφνο.

Συγκοινωνία

Η Μήλος έχει ανεπτυγμένο οδικό δίκτυο και διαθέτει συχνά καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων που καλύπτουν τις περιοχές Αδάμαντας, Πλάκα, Πολλώνια, Παλιοχώρι, Τρυπητή, Προβατάς, Σαρακήνικο, Αχιβαδολίμνη και το εισιτήριο δεν ξεπερνά τα 5€. Το νησί διαθέτει επίσης αρκετά ταξί. Για μεγαλύτερη άνεση μπορείτε να νοικιάσετε όχημα στο νησί ή να μεταφέρετε το δικό σας εκεί. Τέλος, υπάρχουν κάποια πλοιάρια για να σας μεταφέρουν σε απόκρημνες παραλίες με κόστος 10€.

Πως μπορείς να πας στην Μήλο

Στην Μήλο μπορείτε να ταξιδέψετε καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά, και λιγότερα σπάνια από το λιμάνι του Λαυρίου. Μπορείτε επίσης να μεταφερθείτε εκεί από κοντινά νησιά, όπως Κίμωλος, Σέριφος, Σίφνος. Η Μήλος διαθέτει και αεροδρόμιο.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείς την Μήλο

Η Μήλος είναι ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Το καλοκαίρι θα μπορείτε να απολαύσετε τις 70 περίπου εξωτικές της παραλίες του νησιού, όπως Σαρακήνικο, Κλέφτικο, Παλαιοχώρι, Τσιγκράδο, Φυριπλάκα.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δήμος Μήλου 2287360100
  • ΚΕΠ Μήλου 2287022894
  • Κέντρο Υγείας 2278360000
  • Λιμεναρχείο 2287023360
  • Αστυνομία 2287021204
  • Αεροδρόμιο 2287022381
  • Ταξί 2287022219
  • Γραφείο Πληροφοριών 2287022445
  • ΕΛΤΑ 2287022445

Χάρτης Μήλου