Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Κέα

Η Κέα (Τζιά) είναι το κοντινότερο νησί των Κυκλάδων στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα πανέμορφο νησί με μεσαιωνικά γραφικά χωριά και πανέμορφες παραλίες. Ο ιδανικός προορισμός για σύντομες και χαλαρωτικές διακοπές. Βρείτε εδώ τα διαθέσιμα δρομολόγια και κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εύκολα και οικονομικά.

Λιμάνι Κέας

Λιμάνι Κέας

Η Κορησσία ή αλλιώς Λιβάδι, αποτελεί το κύριο λιμάνι της Κέας και βρίσκεται 5 χιλιόμετρα μακριά από την Ιουλίδα, τη Χώρα του νησιού. 

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Κέα

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν την Κέα από το λιμάνι του Λαυρίου είναι οι Karystia Travel, Blue Star Ferries, Triton Ferries και Goutos Lines. Το ταξίδι Λαύριο-Κέα διαρκεί περίπου μόνο 1 ώρα.

Δρομολόγια από και προς Κέα

Υπάρχουν καθημερινά έως και 5 δρομολόγια από το Λαύριο προς την Κέα, με το κόστος του εισιτηρίου να  είναι μόνο 13€ και η μεταφορά οχήματος 35€

Συγκοινωνία

Στην Κέα υπάρχουν πολλά λεωφορεία με συχνά δρομολόγια για τις απαραίτητες μεταφορές στο νησί. Ωστόσο, το νησί διαθέτει ταξί και υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου ή μηχανής. Επίσης υπάρχουν και θαλάσσια ταξί για την μεταφορά σε απομακρυσμένες παραλίες.

Πως μπορείς να πας στην Κέα

Στην Κέα μπορείς να ταξιδέψεις από το λιμάνι του Λαυρίου, αλλά και από διάφορα άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως Ίος, Κίμωλος, Κύθνος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σίκινος, Σύρος, Φολέγανδρος.


Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείς την Κέα

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Κέα ακόμα και σαν ημερήσια εκδρομή, λόγω της κοντινής απόστασης. Ωστόσο, είναι ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δήμος Κέας 2288360000
  • ΚΕΠ Κέας 2288021150
  • Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο 2288022200
  • Λιμενικός Σταθμός 2288021344
  • Αστυνομικός Σταθμός 2288021100
  • ΚΤΕΛ 6938996126

Χάρτης Κέας