Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Αντίπαρος

Η Αντίπαρος είναι ένα μικρό νησάκι των Κυκλάδων, που απέχει μόλις ένα ναυτικό μίλι από το αδερφάκι της, την Πάρο. Οι μαγευτικές παραλίες, τα γραφικά σοκάκια, οι ταβέρνες αλλά και η έντονη νυχτερινή ζωή είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της. 

Η Αντίπαρος είναι ιδανική για χαλαρωτικές διακοπές ή μονοήμερες εκδρομές. Δείτε τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εξασφαλίστε φθηνά εισιτήρια.

Λιμάνι Αντιπάρου

Η Αντίπαρος διαθέτει μόνο ένα λιμάνι, που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της Πούντας της Πάρου. Εκεί προσεγγίζει τo ferryboat, τo καραβάκι που φτάνει στο νησί. Το λιμάνι βρίσκεται στη Χώρα του νησιού, η οποία απλώνεται γύρω του με τα γραφικά σοκάκια.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Αντίπαρο

Για να φτάσετε στη Αντίπαρο θα πρέπει πρώτα να φτάσετε στην Πάρο, με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries, Minoan Lines και Seajets. Έπειτα από την Πούντα ή την Παροικιά θα πάρετε ένα μικρό ferry για να φτάσετε μέσα σε λίγα λεπτά στην Αντίπαρο.

Δρομολόγια από και προς Αντίπαρο

Υπάρχουν καθημερινά αρκετά συχνά δρομολόγια από την Παροικιά (μισή ώρα) και από την Πούντα (5-7 λεπτά) για την Αντίπαρο. Το εισιτήριο κοστίζει ούτε 2€.

Συγκοινωνία

Το νησί διαθέτει λεωφορεία για την διευκόλυνση των μετακινήσεων. Το νησί είναι μικρό αλλά αν θέλετε να το εξερευνήσετε όλο μπορείτε να νοικιάσετε όχημα ή ποδήλατο. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης καϊκιού για να επισκεφθείτε απόκρημνες παραλίες.

Πως μπορείς να πας στην Αντίπαρο

Μπορείτε να φτάσετε στην Αντίπαρο αποκλειστικά φτάνοντας αρχικά στην Πάρο, για την οποία υπάρχουν καθημερινά πολλά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά. Από εκεί από το λιμάνι της Πούντας ή της Παροικιάς θα μεταφερθείτε στην Αντίπαρο.

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς την Αντίπαρο

Το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος να ταξιδέψετε στην Αντίπαρο. Ο καιρός θα είναι ευνοϊκός για να μπορέσετε να απολαύσετε τις αμμώδη παραλίες του νησιού, όπως την Παραλία του Κάμπινγκ, την Φανερωμένη, τα Ψαραλυκή, τον Άγιο Σώστη, τα Λιβάδια.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δήμος Αντιπάρου 2284061570
  • ΚΕΠ Αντιπάρου 2284028314
  • Περιφερειακό Ιατρείο Αντιπάρου 2284061219
  • Λιμεναρχείο 2284061485
  • Αστυνομία 2284061202
  • Λεωφορείο για Σπύλαιο 2284061231
  • Ταξί 6976780944

Χάρτης Αντιπάρου