Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Σέριφος

Η Σέριφος είναι ένα κυκλαδίτικο νησί ανάμεσα στην Κύθνο και την Σίφνο. Είναι ένα ειδυλλιακό νησί στο οποίο συνυπάρχουν η άγρια ομορφιά με τις μαγευτικές παραλίες, την κατάλευκη Χώρα και τα παραδοσιακά χωριά. Αποτελεί ιδανικό προορισμό αν επιθυμείτε διακοπές χαλάρωσης, μακριά από τον θόρυβο και την πολυκοσμία. Αναζητήστε εδώ τα διαθέσιμα δρομολόγια και κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Λιμάνι Σερίφου

Λιβάδι, Λιμάνι Σερίφου

Το λιμάνι της Σερίφου είναι το Λιβάδι, το οποίο απέχει 5 χιλιόμετρα από την Χώρα, η οποία βρίσκεται σε ψηλότερο σημείο. Το Λιβάδι αποτελεί έναν άκρως τουριστικό οικισμό με εστιατόρια, καφετέριες και κλαμπ. Είναι το ανεπτυγμένο σημείο του νησιού. 

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Σέριφο

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν την σύνδεση του νησιού είναι οι Seajets και Aegean Speed Lines. Το ταξίδι Πειραιάς-Σέριφος διαρκεί από 2 ως 4,5 ώρες, ανάλογα αν το πλοίο είναι ταχύπλοο ή συμβατικό.

Δρομολόγια από και προς Σέριφο

Για την Σέριφο υπάρχουν 3-4 δρομολόγια την ημέρα από το λιμάνι του Πειραιά, με το κόστος του εισιτηρίου να κυμαίνεται από 37€ ως 60€, ανάλογα το τύπο του πλοίου. Υπάρχουν καθημερινά συχνά δρομολόγια που συνδέουν την Σέριφο με άλλα νησιά, όπως Άνδρο, Ίο, Κίμωλο, Κύθνο, Μήλο, Πάρο, Σαντορίνη, Σίκινο, Σίφνο, Σύρο, Τήνο, Φολέγανδρο.

Συγκοινωνία

Η συγκοινωνία στην Σέριφο δεν είναι ιδιαίτερα συχνή και εξυπηρετεί κυρίως την μετακίνηση Λιβάδι-Χώρα. Υπάρχουν ταξί για ευκολότερη μετακίνηση. Αλλά για να είστε πιο άνετοι με τις μετακινήσεις και να μπορέσετε να δείτε το μεγαλύτερο μέρος του νησιού, νοικιάστε όχημα από το νησί ή μεταφέρετε το δικό σας με το πλοίο.

Πως μπορείς να πας στη Σέριφο

Στη Σέριφο μπορείτε να ταξιδέψετε καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά ή από κάποιο κοντινό λιμάνι των Κυκλάδων.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς την Σέριφο

Η Σέριφος είναι ένας ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Θα μπορείτε να περιπλανηθείτε στην κάτασπρη Χώρα της και να απολαύσετε τις μαγευτικές της παραλίες, όπως Ψιλή Άμμος, Λιβαδάκια, Άγιος Σώστης, Συκαμιά, Πλατύς Γυαλός, Λιά, Καράβι, Καλό Αμπέλι, Κουταλάς.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δήμος Σερίφου 2281051210
  • ΚΕΠ Σερίφου 2281052545
  • Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο 2281051202
  • Λιμενικός Σταθμός 2281051470
  • Αστυνομικός Σταθμός 2281051300
  • Ταξί 6944473044
  • ΚΤΕΛ 6973801051

Χάρτης Σερίφου