Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Δρομολόγιο Πειραιάς-Σέριφος

Η Σέριφος είναι ειδυλλιακό νησί, με πανέμορφη Χώρα και μαγευτικές παραλίες. Αν επιθυμείτε να συνδυάσετε χαλαρωτικές διακοπές με πιο ζωντανές νύχτες, επιλέξτε την. Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και κλείστε τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Απόσταση Σερίφου από τον Πειραιά

Η Σέριφος απέχει από το λιμάνι του Πειραιά 65 ναυτικά μίλια (120 χλμ) με το ταξίδι να διαρκεί από 2 μέχρι 4 ώρες, ανάλογα αν το πλοίο είναι ταχύπλοο ή συμβατικό.

Συχνότητα Δρομολογίων

Τα δρομολόγια από τον Πειραιά για την Σέριφο είναι αρκετά συχνά και φτάνουν μέχρι τα 4 την ημέρα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα δρομολόγια από τον Πειραιά ξεκινάνε νωρίς το πρωί και το τελευταίο είναι το βράδυ. 

Τιμές Εισιτηρίων

Το κόστος των εισιτηρίων ποικίλει ανάλογα τον τύπο του πλοίου και την θέση ταξιδιού. Το εισιτήριο με το ταχύπλοο είναι 59€-69€ ενώ με το συμβατικό είναι περίπου 40€. Καμπίνα και μεταφορά οχημάτων υποστηρίζουν μόνο τα συμβατικά πλοία με τα εισιτήρια να κοστίζουν 58€ και 73€ αντίστοιχα. Η μεταφορά μηχανής κοστίζει μόνο 22€.

Από ποια πύλη αναχωρεί το πλοίο για Σέριφο

Τα πλοία για Σέριφο συνήθως αναχωρούν από τις Πύλες του Πειραιά Ε6, Ε7, Ε8 και Ε9 ανάλογα τον τύπο του πλοίου και την κίνηση στο λιμάνι.

Εκπτώσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν ειδικές εκπτώσεις ως και 50%, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Οι εκπτώσεις που υπάρχουν:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο 5-10 ετών 
  • Βρεφικό εισιτήριο ως 5 ετών
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων (MAN) – Μεταφορικό Ισοδύναμο
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους 

Η απόσταση στον χάρτη