Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Σίφνος

Η Σίφνος είναι ένα νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται μεταξύ Σερίφου και Μήλου. Ένα πανέμορφο νησί με γραφικά σπίτια στις αποχρώσεις λευκού μπλε και μαγευτικές παραλίες. Είναι ένα νησί που ξεχωρίζει για την κουζίνα του. Ιδανικός προορισμός για ήρεμες καλοκαιρινές διακοπές. Δείτε τα δρομολόγια και κλείστε τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Λιμάνι Σίφνου

Λιμάνι Σίφνος

Το μοναδικό λιμάνι της Σίφνου είναι οι Καμάρες, οι οποίες απέχουν 5 χιλιόμετρα από τα Απολλωνία, την Χώρα του νησιού που πήρε το όνομά της από τον Θεό Απόλλωνα. Το λιμάνι προσεγγίζουν τα επιβατικά πλοία και τα μικρά σκάφη αναψυχής. Είναι τουριστική περιοχή με καταλύματα, εστιατόρια και καταστήματα.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Σίφνο

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν την σύνδεση με την Σίφνο είναι οι Seajets, Aegean Speed Lines και Zante Ferries. Το ταξίδι από τον Πειραιά διαρκεί από 2,5 μέχρι 5,30 ώρες, ανάλογα αν το πλοίο είναι ταχύπλοο ή συμβατικό. Το πολύ σε 2,5 ώρες από το λιμάνι της Σίφνου μπορείτε να φτάσετε Μύκονο, Κίμωλο, Νάξο και Μήλο.

Δρομολόγια από και προς Σίφνο

Τα δρομολόγια για την Σίφνο από το λιμάνι του Πειραιά είναι καθημερινά. Τους καλοκαιρινούς μήνες τα δρομολόγια μπορούν να φτάσουν μέχρι και 5 την ημέρα, από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ.

Συγκοινωνία

Η Σίφνος αν και είναι μικρό νησί διαθέτει συχνά δρομολόγια λεωφορείων για την διαδρομή Απολλωνία – Αρτεμώνα – Καμάρες – Πλατύ Γιαλό – Φάρος – Βαθύ – Κάστρο – Χερρόνησος. Στο νησί υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης με ταξί και ενοικίασης προσωπικού οχήματος για μεγαλύτερη άνεση. Ασφαλώς, η μεταφορά του δικού σας οχήματος με το πλοίο είναι πάντα μια ασφαλή λύση.

Πως μπορείς να πας στην Σίφνο

Στη Σίφνο μπορείτε να ταξιδέψετε από το λιμάνι του Πειραιά καθημερινά. Επίσης καθημερινά μπορείτε να ταξιδέψετε από κάποιο άλλο κοντινό ή μη νησί των Κυκλάδων.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς την Σίφνο

Η Σίφνος κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είναι ιδανικός προορισμός, καθώς η υψηλή θερμοκρασία επιτρέπει να απολαύσετε τις μοναδικές παραλίες του νησιού, όπως Καμάρες, Πλατύς, Γυαλός, Φάρος, Βαθύ, Χερρόνησος. Το νησί είναι ιδανικό για πεζοπόρους, άρα ακόμα και οι τελευταίες ημέρες άνοιξης θα είναι ιδανική περίοδος επίσκεψης.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δήμος Σίφνου 2284360310
  • Γραφείο Πληροφοριών 2284033661
  • ΚΕΠ Σίφνου 2284033880
  • Αστυνομικός Σταθμός 2284031210
  • Λιμεναρχείο 2284033617
  • Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο 2284031315
  • Λεωφορεία 2284031977
  • Ταξί 2284031656

Χάρτης Σίφνου