Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Ψαρά

Τα Ψαρά είναι ένα μικρό του βορειοανατολικού Αιγαίου και βρίσκεται βορειοδυτικά της Χίου. Είναι ένα βραχώδες νησί με άγρια ομορφιά και πλούσια ιστορία. Τα Ψαρά είναι ιδανικά για στιγμές χαλάρωσης, μακριά από την πολυκοσμία. Δείτε τα δρομολόγια για τα Ψαρά και εξασφαλίστε τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Λιμάνι Ψαρών

Λιμάνι Ψαρών

Το λιμάνι των Ψαρών βρίσκεται στην χώρα του νησιού που είναι και ο μοναδικός οικισμός. η Χώρα είναι χτισμένη αμφιθεατρικά χτισμένη γύρω από το λιμάνι. Εκεί θα βρείτε ταβέρνες και δωμάτια ενοικίασης.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Ψαρά

Οι εταιρείες που εξυπηρετούν την σύνδεση των Ψαρών με το λιμάνι του Πειραιά είναι οι Blue Star Ferries και Hellenic Seaways. Το ταξίδι από το λιμάνι του Πειραιά διαρκεί περίπου 6,5 ώρες. Το νησί συνδέεται τακτικά με την Χίο με τοπικό καραβάκι σε ένα ταξίδι που διαρκεί 3,5 ώρες.

Δρομολόγια από και προς Ψαρά

Τα Ψαρά συνδέονται με το λιμάνι του Πειραιά 1-2 φορές την εβδομάδα και το εισιτήριο ξεκινάει από 29€. Η σύνδεση με το λιμάνι της Χίο είναι 3-4 φορές την εβδομάδα με το εισιτήριο να κοστίζει περίπου 10€. 

Συγκοινωνία

Τα Ψαρά είναι ένα πολύ μικρό νησί και οι μετακινήσεις είναι εύκολες ακόμα και με τα πόδια. Αν θέλετε να γυρίσετε το νησί προτείνουμε να μεταφέρετε το όχημά σας.

Πως μπορείς να πας στα Ψαρά

Στα Ψαρά μπορείτε να ταξιδέψετε 1-2 φορές την εβδομάδα απευθείας από το λιμάνι του Πειραιά. Εναλλακτικά μπορείτε να ταξιδέψετε στη Χίο, όπου υπάρχει καθημερινή σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά και από εκεί να πάρετε το τοπικό καραβάκι για Ψαρά. Επίσης, μπορείτε να πάτε αεροπορικώς στην Χίο και από εκεί στα Ψαρά.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς τα Ψαρά

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να ταξιδέψετε στα Ψαρά. Ο καιρός θα είναι ευνοϊκός για να σεργιανίσετε στις παρθένες παραλίες της και να φάτε την τοπική αστακομακαρονάδα.

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Δήμος Ψαρών 22743 53100
  • Αστυνομία Ψαρών 22740 61222
  • Ιατρείο Ψαρών 22740 61277
  • Ταχυδρομείο Ψαρών 22740 61097
  • Λιμεναρχείο Ψαρών 22740 61336 & 61252

Χάρτης Ψαρών