Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Δρομολόγιο Βόλος-Σκιάθος

Η Σκιάθος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας. Βρίσκεται στο σύμπλεγμα των Σποράδων και τα ξέφρενα πάρτι της αποτελούν πόλο έλξης των επισκεπτών. Δείτε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και εξασφαλίστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Απόσταση Σκιάθου από τον Βόλο

Η Σκιάθος είναι το κοντινότερο νησί των Σποράδων στον Βόλο. Απέχουν 27 ναυτικά μίλια (50χλμ) και το ταξίδι διαρκεί από 1,5 ώρα αν το πλοίο είναι ταχύπλοο και 2,5 ώρες αν το πλοίο είναι συμβατικό.

Συχνότητα Δρομολογίων

Τα δρομολόγια που συνδέουν την Σκιάθο με τον Βόλο είναι καθημερινά όλο τον χρόνο, αλλά το καλοκαίρι αυξάνεται η κίνηση σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να φτάνουν τα 5 την ημέρα. Όλα τα δρομολόγια προς Σκιάθο έχουν επόμενους σταθμούς την Σκόπελο και την Αλόννησο.

Τιμές Εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων με το απλό πλοίο από Βόλο προς Σκιάθο κυμαίνονται από 25€ μέχρι 32€ ενώ με το ταχύπλοο είναι 39€. Τα συμβατικά πλοία επιτρέπουν την επιβίβαση οχημάτων με το κόστος για το αμάξι να είναι από 62€ μέχρι 103€ και την μηχανή από 12€ ως 18€.

Εκπτώσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν ειδικές εκπτώσεις ως και 50%, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Οι εκπτώσεις που υπάρχουν:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο 5-10 ετών 
  • Βρεφικό εισιτήριο ως 5 ετών
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων (MAN) – Μεταφορικό Ισοδύναμο
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους 

Η απόσταση στον χάρτη

Απόσταση Βόλος-Σκιάθος