Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο νησί από τα Επτάνησα. Είναι ένα καταπράσινο νησί με παραλίες με καταγάλανα νερά. Στην Κεφαλονιά μπορείτε να κάνετε τα πάντα, αφού έχει ταυτόχρονα φυσική ομορφιά και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Δείτε τα δρομολόγια των πλοίων προς Κεφαλονιά και εξασφαλίστε τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Λιμάνια Κεφαλονιάς

Λιμάνι Σάμης, Κεφαλονιά
Λιμάνι Σάμης, Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά διαθέτει 5 λιμάνια. Το κύριο λιμάνι είναι στα βορειοανατολικά και λέγεται Σάμη και εκεί φτάνουν τα πλοία από Πάτρα, Αστακό, Κέρκυρα και Ιθάκη. Λίγο πιο νότια βρίσκεται το λιμάνι Πόρος, όπου εκεί φτάνουν τα πλοία από την Κυλλήνη. Στο Αργοστόλι, δηλαδή στην πρωτεύουσα του νησιού υπάρχει λιμάνι όπου εξυπηρετεί συνήθως κρουαζιερόπλοια. Και τέλος, τα λιμάνια Πεσσάδα(στα νότια) και Φισκάρδο(στα βόρεια) εξυπηρετούν τις εποχιακές συνδέσεις με τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Κεφαλονιά

Οι εταιρείες που εξυπηρετούν την σύνδεση της Κεφαλονιά με την υπόλοιπη Ελλάδα είναι οι Levante Ferries, από Πάτρα και Κυλλήνη και Ionion Pelagos, από Αστακό. Το ταξίδι από τον Αστακό προς το λιμάνι της Σάμης διαρκεί 2 ώρες και 20 λεπτά. Το ταξίδι από Πάτρα προς το λιμάνι της Σάμης διαρκεί 3,5 ώρες και από την Κυλλήνη προς το λιμάνι του Πόρου 1,5 ώρα.

Δρομολόγια από και προς Κεφαλονιά

Τα δρομολόγια είναι καθημερινά από και προς όλα τα λιμάνια. Το δρομολόγιο από Κυλλήνη προς Πόρο πραγματοποιείται μέχρι και 3 φορές την ημέρα. Τα κόστη των εισιτηρίων κυμαίνονται από 12€ ως 15,5€.

Συγκοινωνία

Η Κεφαλονιά διαθέτει πολλά δρομολόγια με λεωφορεία για τις βασικές μετακινήσεις. Ο σταθμός βρίσκεται στο κέντρο στο Αργοστόλι και μπορείτε να εκδώσετε εισιτήρια και μέσα από το λεωφορείο. Επειδή το νησί είναι μεγάλο, θα σας προτείναμε να νοικιάσετε αμάξι ή σκούτερ ή να μεταφέρετε το δικό σας όχημα με το πλοίο. 

Πως να πας στην Κεφαλονιά

Για να πάτε στην Κεφαλονιά υπάρχουν πολλοί τρόποι. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα λιμάνια της Πάτρας και της Κυλλήνης στην Πελοπόννησο,  ή από τον Αστακό, το λιμάνι της Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης υπάρχει σύνδεση του νησιού αεροπορικώς.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς την Κεφαλονιά

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος να ταξιδέψετε στην Κεφαλονιά. Τότε θα μπορέσετε να απολαύσετε τις μαγευτικές παραλίες και να κάνετε εξορμήσεις στην φύση. 

Χάρτης Κεφαλονιάς