Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος είναι ένα παραδεισένιο νησί των Επτανήσων και βρίσκεται βορειοδυτικά της Πελοποννήσου. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης μεγάλου αριθμού τουριστών για να απολαύσουν τις μαγευτικές παραλίες της με τα τυρκουάζ νερά, το περίφημο Ναύάγιο και την νυχτερινή διασκέδαση. Δείτε τα δρομολόγια προς Ζάκυνθο και εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας εύκολα και γρήγορα. 

Λιμάνι Ζακύνθου

Λιμάνι Ζακύνθου

Το λιμάνι της Ζακύνθου βρίσκεται στα ανατολικά του νησιού, με την πόλη να απλώνεται γύρω του. Υποδέχεται τα επιβατικά πλοία και τα σκάφη αναψυχής. Επίσης υπάρχουν τα λιμάνια του Αγίου Σώστη και το Κερί, όπου μπορεί να φιλοξενήσει τα ιδιωτικά σκάφη.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες για Ζάκυνθο

Η σύνδεση της Ζακύνθου με την υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποιέιται μέσω της Κυλλήνης (κωμόπολη και λιμάνι της Ηλείας στη δυτική Πελοπόννησο), με την εταιρεία Levante Ferries. Το ταξίδι διαρκεί μόλις 1 ώρα και 15 λεπτά.

Δρομολόγια από και προς Ζάκυνθο

Η σύνδεση της Ζακύνθου με την Κυλλήνη είναι καθημερινή με 3-4 δρομολόγια την ημέρα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 12,5€. Μπορείτε να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας με 38€ και τη μηχανής σας με 10€.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει καθημερινή σύνδεση της Ζακύνθου με την Κεφαλονιά με τοπικό καραβάκι που συνδέει τα λιμάνια του Αγίου Αντωνίου της Ζακύνθου με το λιμάνι της Πεσσάδας της Κεφαλονιάς.

Συγκοινωνία

Η Ζάκυνθος διαθέτει συχνά δρομολόγια λεωφορείων για τις βασικές μετακινήσεις. Ο σταθμός των λεωφορείων βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης και μπορείτε να βγάλετε εισιτήριο μέσα στο λεωφορείο.

Για πιο άνετες και εύκολες μετακινήσεις μπορείτε να νοικιάσετε αμάξι ή γουρούνα ή να μεταφέρετε το δικό σας όχημα στο νησί.

Πως να πας στη Ζάκυνθο

Μπορείτε να πάτε στην Ζάκυνθο από το λιμάνι της Κυλλήνης στην Πελοπόννησο με τα καθημερινά δρομολόγια που διατίθονται. Εναλλακτικά μπορείτε να ταξιδέψετε αεροπορικώς καθώς η Ζάκυνθος έχει το δικό της αεροδρόμιο.

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείς την Ζάκυνθο

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να ταξιδέψετε στην Ζάκυνθο, καθώς τότε θα μπορείτε να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού. Το Πάσχα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά αν ο καιρός είναι ευνοϊκός. 

Χρήσιμα τηλέφωνα

  • Τουριστική Αστυνομία 26950 42550
  • Αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου 26950 42550
  • Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Ζακύνθου 26953 60500
  • Αεροδρόμιο 26950 28322
  • ΚΤΕΛ 26950 42656 / 22255

Χάρτης Ζακύνθου