Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Δρομολόγιο Πειραιάς-Χίος

Η Χίος είναι ένα ιδιαίτερο, μεγάλο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Ταξιδέψτε στη Χίο για να απολαύσετε τις μαγευτικές της παραλίες, τα μεσαιωνικά χωριά της και να γευτείτε την μαστίχα από κοντά. Δείτε εδώ τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και εξασφαλίστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Απόσταση Χίου-Πειραιά

Η Χίος απέχει από το λιμάνι του Πειραιά 122 ναυτικά μίλια (226 χλμ) και το ταξίδι διαρκεί από 7,5-10 ώρες, ανάλογα το δρομολόγιο και τις ενδιάμεσες στάσεις.

Συχνότητα Δρομολογίων

Τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς την Χίο είναι καθημερινά και το καλοκαίρι μπορεί να είναι και 2 την ημέρα. Σε περιόδους αιχμής, φροντίστε να εξασφαλίσετε εγκαίρως τα εισιτήριά σας, καθώς το πλοίο εξυπηρετεί και πολλούς μόνιμους κατοίκους της Χίου και της Λέσβου.

Τιμές Εισιτηρίων

Το κόστος του ταξιδιού Πειραιάς-Χίος ποικίλει ανάλογα το δρομολόγιο του πλοίου και την θέση ταξιδιού. Η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται από 48€ ως 53€ και αν θέλετε να εξασφαλίσετε καμπίνα η τιμή ξεκινά από 75€. Η μεταφορά αυτοκινήτου κοστίζει περίπου 106€ και μηχανής 29€.

Από ποια πύλη αναχωρεί το πλοίο για Χίο

Τα πλοία για την Χίο και το ανατολικό Αιγαίο συνήθως αναχωρούν από την Πύλη Ε2 του Πειραιά.

Εκπτώσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν ειδικές εκπτώσεις ως και 50%, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Οι εκπτώσεις που υπάρχουν:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο 5-10 ετών 
  • Βρεφικό εισιτήριο ως 5 ετών
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων (MAN) – Μεταφορικό Ισοδύναμο
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους 

Η απόσταση στο χάρτη

απόσταση Πειραιάς-Χίος