Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Δρομολόγιο Πειραιάς-Νάξος

Η Νάξος είναι ένα πανέμορφο νησί με αρχαιολογικό και παραδοσιακό χαρακτήρα, όμορφα ορεινά χωριά, μαγευτικές παραλίες και ζωντανή νυχτερινή ζωή. Πολύ δελεαστικά όλα αυτά για ένα ταξίδι στη Νάξο λοιπόν. Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια και να εξασφαλίσετε τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εδώ.

Απόσταση Νάξου από τον Πειραιά

Η Νάξος απέχει από το λιμάνι του Πειραιά 98 ναυτικά μίλια και το ταξίδι υπολογίζεται από 4 ως 6,5 ώρες, ανάλογα τον τύπο του πλοίου. 

Συχνότητα Δρομολογίων

Η Νάξος έχει μεγάλο πληθυσμό και δέχεται μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών την περίοδο του καλοκαιριού. Για τον λόγο αυτό, τα καθημερινά δρομολόγια μπορεί να φτάνουν τα 6-7 την ημέρα από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Τιμές Εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς-Νάξος ποικίλουν ανάλογα τον τύπο του πλοίου και την θέση ταξιδιού. Το συμβατικό πλοίο κοστίζει από 52€ ως 72€, ενώ το το ταχύπλοο από 65€ ως 115€. Η μεταφορά αυτοκινήτου κοστίζει περίπου 115€ και μηχανής 32€. Το κόστος για το κλείσιμο καμπίνας ξεκινά από 85€.

Από ποια πύλη αναχωρεί το πλοίο για Νάξο

Τα πλοία για Νάξο συνήθως αναχωρούν από τις Πύλες του Πειραιά Ε6 και Ε7, ανάλογα τον τύπο του πλοίου και την κίνηση στο λιμάνι.

Εκπτώσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν ειδικές εκπτώσεις ως και 50%, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Οι εκπτώσεις που υπάρχουν:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο 5-10 ετών 
  • Βρεφικό εισιτήριο ως 5 ετών
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων (MAN) – Μεταφορικό Ισοδύναμο
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους 

Η απόσταση στο χάρτη

πειραιας-ναξος