Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Δρομολόγιο Κύμη-Σκύρος

Η Σκύρος είναι ένα νησί που βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου και ανήκει στο σύμπλεγμα των Σποράδων. Είναι ένα νησί το οποίο δεν έχει επηρεαστεί από την τουριστική ανάπτυξη και αν την επισκεφθείτε θα ζήσετε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των κατοίκων. Δείτε τα δρομολόγια των πλοίων και κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Απόσταση Σκύρου από την Κύμη

Ο κύριος τρόπος για να φτάσετε στην Σκύρο είναι μέσω της Κύμης στην Εύβοια. Η Σκύρος απέχει από την παραλία της Κύμης 24 ναυτικά μίλια (44 χλμ.) και το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά. 

Συχνότητα Δρομολογίων

Τα δρομολόγια που συνδέουν την Σκύρο με την Κύμη είναι καθημερινά καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Το καλοκαίρι συνήθως υπάρχουν 2 δρομολόγια την ημέρα.

Τιμές Εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων για το δρομολόγιο Κύμη-Σκύρος, εξαρτώνται από την εποχή. Τον χειμώνα το κόστος των εισιτηρίων είναι πιο χαμηλό λόγω των επιδοτούμενων δρομολογίων και ανέρχεται στα 8,70€. Το καλοκαίρι στα μη επιδοτούμενα δρομολόγια η τιμή ανέρχεται στα 19€. Το κόστος της μεταφοράς αυτοκινήτου τον χειμώνα κοστίζει 26€ και το καλοκαίρι 39€.

Εκπτώσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν ειδικές εκπτώσεις ως και 50%, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Οι εκπτώσεις που υπάρχουν:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο 5-10 ετών 
  • Βρεφικό εισιτήριο ως 5 ετών
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων (MAN) – Μεταφορικό Ισοδύναμο
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους 

Η απόσταση στο χάρτη

απόσταση Κύμη-Σκύρος