Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Δρομολόγιο Πειραιάς-Φούρνοι

Οι Φούρνοι είναι ένα μικρό νησί του ανατολικού Αιγαίου, ανάμεσα στην Ικαρία και την Σάμο. Είναι ιδανικό νησί για χαλαρωτικές και ήρεμες διακοπές, με παρθένες παραλίες και παραδοσιακούς οικισμούς. Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Απόσταση Φούρνοι-Πειραιάς

Οι Φούρνοι απέχουν από το λιμάνι του Πειραιά 138 ναυτικά μίλια (255 χλμ), με το ταξίδι να διαρκεί περίπου 8,5-9 ώρες με ενδιάμεσους σταθμούς τα νησιά Σύρο, Μύκονο, Ικαρία.

Συχνότητα Δρομολογίων

Υπάρχουν δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς Φούρνους 2-3 φορές την εβδομάδα. Σας συνιστούμε να εξασφαλίσετε εγκαίρως τα εισιτήριά σας, καθώς το δρομολόγιο εξυπηρετεί και άλλα νησιά. 

Τιμές Εισιτηρίων

Το κόστος του ταξιδιού Πειραιάς-Φούρνοι ποικίλει ανάλογα το δρομολόγιο του πλοίου και την θέση ταξιδιού. Η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται από 46€ ως 72€ και αν θέλετε να εξασφαλίσετε καμπίνα η τιμή ξεκινά από 115€. Η μεταφορά αυτοκινήτου κοστίζει περίπου 120€ και μηχανής 37€.

Από ποια πύλη αναχωρεί το πλοίο για Φούρνους

Τα πλοία για τους Φούρνους συνήθως αναχωρούν από τις Πύλες Ε2 ή Ε9, ανάλογα με το δρομολόγιο του πλοίου και το λιμάνι άφιξης.

Εκπτώσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν ειδικές εκπτώσεις ως και 50%, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Οι εκπτώσεις που υπάρχουν:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο 5-10 ετών 
  • Βρεφικό εισιτήριο ως 5 ετών
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων (MAN) – Μεταφορικό Ισοδύναμο
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους 

Η απόσταση στο χάρτη

απόσταση Πειραιάς-Φούρνοι