Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Δρομολόγιο Πειραιάς-Πάρος

Η Πάρος είναι το κατάλληλο νησί για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, καθώς συνδυάζει τις πανέμορφες παραλίες με τα γραφικά σοκάκια στα χωριά και τη Χώρα και μια δραστήρια νυχτερινή ζωή. Δείτε τα δρομολόγια και εξασφαλίστε τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Απόσταση Πάρου από τον Πειραιά

Η Πάρος απέχει από το λιμάνι του Πειραιά 90 ναυτικά μίλια και το ταξίδι υπολογίζεται 4-5 ώρες, ανάλογα τον τύπο του πλοίου και το δρομολόγιο.

Συχνότητα Δρομολογίων

Η Πάρος έχει μεγάλο αριθμό μόνιμων κατοίκων και δέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών την περίοδο του καλοκαιριού. Για τον λόγο αυτό, τα καθημερινά δρομολόγια μπορεί να φτάνουν τα 6-7 την ημέρα από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Τιμές Εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς-Πάρος ποικίλουν ανάλογα τον τύπο του πλοίου και την θέση ταξιδιού. Η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται από 40 ως 70€. Η μεταφορά αυτοκινήτου κοστίζει περίπου 115€ και μηχανής 32€. Το κόστος για το κλείσιμο καμπίνας ξεκινά από 80€.

Από ποια πύλη αναχωρεί το πλοίο για Πάρο

Τα πλοία για Πάρο συνήθως αναχωρούν από τις Πύλες του Πειραιά Ε6 και Ε7, ανάλογα τον τύπο του πλοίου και την κίνηση στο λιμάνι.

Εκπτώσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν ειδικές εκπτώσεις ως και 50%, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Οι εκπτώσεις που υπάρχουν:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο 5-10 ετών 
  • Βρεφικό εισιτήριο ως 5 ετών
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων (MAN) – Μεταφορικό Ισοδύναμο
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους 

Η απόσταση στο χάρτη