Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Δρομολόγιο Πειραιάς-Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ο ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και το ηφαιστειογενές τοπίο θα σας χαρίσουν τις πιο όμορφες εικόνες. Αναζητήστε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Απόσταση Σαντορίνης από τον Πειραιά

Η Πάρος απέχει από το λιμάνι του Πειραιά 128 ναυτικά μίλια και το ταξίδι υπολογίζεται 5,5-11 ώρες, ανάλογα τον τύπο του πλοίου και το δρομολόγιο.

Συχνότητα Δρομολογίων

Η Σαντορίνη δέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών την περίοδο του καλοκαιριού. Για τον λόγο αυτό, τα καθημερινά δρομολόγια μπορεί να φτάνουν τα 5-6 την ημέρα από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Τιμές Εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς-Σαντορίνη ποικίλουν ανάλογα τον τύπο του πλοίου και την θέση ταξιδιού. Η τιμή του συμβατικού πλοίου κυμαίνεται από 45€ ως 63€ και του ταχύπλοου από 77€ ως 138€. Η μεταφορά αυτοκινήτου κοστίζει περίπου 100-120€ και μηχανής 40€. Το κόστος για το κλείσιμο καμπίνας ξεκινά από 90€.

Από ποια πύλη αναχωρεί το πλοίο για Σαντορίνη

Τα πλοία για Σαντορίνη συνήθως αναχωρούν από τις Πύλες του Πειραιά Ε6 και Ε7, ανάλογα τον τύπο του πλοίου και την κίνηση στο λιμάνι.

Εκπτώσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν ειδικές εκπτώσεις ως και 50%, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Οι εκπτώσεις που υπάρχουν:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο 5-10 ετών 
  • Βρεφικό εισιτήριο ως 5 ετών
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων (MAN) – Μεταφορικό Ισοδύναμο
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους 

Η απόσταση στο χάρτη