Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Δρομολόγιο Βόλος-Αλόννησος

Η Αλόννησος είναι ένα παραδεισένιο νησί των Σποράδων που αξίζει να επισκεφθείτε. Οι διακοπές στην Αλόννησο θα σας ανταμοίψουν και θα σας μείνουν αξέχαστες. Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και εξασφαλίστε εύκολα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Απόσταση Αλοννήσου από τον Βόλο

Ο ευκολότερος τρόπος για να ταξιδέψετε στην Αλόννησο όλο τον χρόνο είναι από το λιμάνι του Βόλου. Ο Βόλος απέχει από την Αλόννησο περίπου 45 ναυτικά μίλια (83 χλμ) και το ταξίδι διαρκεί περίπου 3-5 ώρες, ανάλογα με τον τύπο του πλοίου, την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τις ενδιάμεσες στάσεις.

Συχνότητα Δρομολογίων

Τα δρομολόγια που συνδέουν την Αλόννησο με τον Βόλο είναι καθημερινά όλο τον χρόνο, αλλά το καλοκαίρι αυξάνεται η κίνηση σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να φτάνουν τα 5 την ημέρα. Όλα τα δρομολόγια περνούν από την Σκίαθο και την Σκόπελο.

Τιμές Εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων με το απλό πλοίο από Βόλο προς Αλόννησο κυμαίνονται από 30€ μέχρι 38€ ενώ με το ταχύπλοο είναι 48€. Τα συμβατικά πλοία επιτρέπουν την επιβίβαση οχημάτων με το κόστος για το αμάξι να είναι από 67€ μέχρι 111€ και την μηχανή από 18€ ως 22€.

Εκπτώσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν ειδικές εκπτώσεις ως και 50%, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Οι εκπτώσεις που υπάρχουν:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο 5-10 ετών 
  • Βρεφικό εισιτήριο ως 5 ετών
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων (MAN) – Μεταφορικό Ισοδύναμο
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους 

Απόσταση στον χάρτη

Απόσταση Αλόννησος-Βόλος