Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικά & εύκολα.

Δρομολόγιο Βόλος-Σκόπελος

Η Σκόπελος είναι ένα γαλήνιο και γραφικό νησί των Σποράδων. Βρίσκεται ανάμεσα στην Σκιάθο και την Αλόννησο και είναι ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για τις χαλαρωτικές σας διακοπές. Βρείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και κλείστε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Απόσταση Σκόπελου από τον Βόλο

Η Σκόπελος είναι το κοντινότερο νησί των Σποράδων στον Βόλο. Απέχουν 38 ναυτικά μίλια (71χλμ) και το ταξίδι διαρκεί 2 ώρες για Γλώσσα και 2,5 για Σκόπελο με το ταχύπλοο και το συμβατικό 3-4 ώρες για Σκόπελο ανάλογα αν κάνει στάση στην Σκόπελο.

Συχνότητα Δρομολογίων

Τα δρομολόγια που συνδέουν την Σκόπελο με τον Βόλο είναι καθημερινά όλο τον χρόνο, αλλά το καλοκαίρι αυξάνεται η κίνηση σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να φτάνουν τα 5 την ημέρα. Όλα τα δρομολόγια προς Σκόπελο περνάνε πριν από Σκιάθο και μερικά από Γλώσσα και έχουν επόμενο σταθμό την Αλόννησο.

Τιμές Εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων με το απλό πλοίο από Βόλο προς Σκόπελο κυμαίνονται από 28€ μέχρι 37€ ενώ με το ταχύπλοο είναι 43€. Τα συμβατικά πλοία επιτρέπουν την επιβίβαση οχημάτων με το κόστος για το αμάξι να είναι από 67€ μέχρι 107€ και την μηχανή από 18€ ως 21€.

Εκπτώσεις

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν ειδικές εκπτώσεις ως και 50%, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Οι εκπτώσεις που υπάρχουν:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο 5-10 ετών 
  • Βρεφικό εισιτήριο ως 5 ετών
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων (MAN) – Μεταφορικό Ισοδύναμο
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους 

Η απόσταση στον χάρτη

Απόσταση Βόλος-Σκόπελος